Close

Werkwijze

Wat kan je tijdens sessies verwachten?

Tijdens individuele sessies komen deze elementen vaak aan bod. Afhankelijk van jouw ervaring in het contact met je lichaam en gevoel komt dit terug in de sessies. Tijdens de workshops en trainingen, zijn dit ook vaste onderdelen. Alleen ga je daarin minder diep rondom het onderzoeken van je gevoel of emotie, omdat er minder individuele aandacht is. 

Lichaamsbewustzijn vergroten

Door het contact met je lichaam en emoties te versterken, kan je gemakkelijker waarnemen hoe het met je gaat, waar je grenzen liggen en wat je behoefte is.

Je lichaamsbewustzijn kan je zelf ook al versterken, door vaker met je aandacht naar binnen te gaan. En bewust stil te staan wat je in je lichaam voelt. Binnenkort komen er ook oefeningen op deze website, waarmee je aan de slag kan. 

Reguleren van emoties en spanning

In contact komen met je emoties kan spanning geven of zelfs overweldigend zijn. Vaak  is er een reden geweest waarom je deze gevoelens niet meer bent gaan voelen. Tijdens de therapiesessies krijg je handvatten om met deze gevoelens om te gaan, zodat je houvast en veiligheid blijft ervaren. 

Begrip krijgen

Begrip vormt vaak en kader waarin je het voelen en ervaren kan plaatsen. En betekenis kan geven. Het kan helpen om een volgende stap te zetten in jouw proces, doordat het motiveert, vertrouwen en compassie geeft. 

Vind je het leuk om alvast wat te lezen?


Ja, hoe zit dat?
Onderzoeken gevoel, emotie of trauma

Tijdens individuele sessies kunnen we de diepte ingaan. Bijvoorbeeld door te onderzoeken wat voor jou triggers zijn om spanning op te bouwen. Het kan een hele concrete of praktische vraag zijn. Bijvoorbeeld wat houdt mij tegen om ….. Het kan ook zijn dat je emoties die je tegenkomt wil onderzoeken

Wat maakt dat je het lastig vindt om een grens aan te geven? Het contact met jezelf verliest? Spanning opbouwt in situaties? Of de lat te hoog legt?

Wil jij starten met begeleiding?

Bekijk mijn aanbod.
Of maak een afspraak voor een kennismaking.


Contact