Close

Reiki behandelingen

Een moment stilte voor jou

Een moment van stilte en ontspanning voor jezelf

Of geef een behandeling cadeau     koop cadeaubon


Reiki behandeling - op afstand

Wil jij je onderdompelen in een healing van rust en liefde? Boek een Reiki behandeling van 25 minuten.

Ik geef de behandeling op afstand. Vooraf hebben we telefonisch contact, waarin je kan aangeven welke kwaliteiten je naar voren wil laten komen, zoals liefde, ontspanning, vreugde, licht en compassie. Ook kan je eventuele fysieke klachten aangeven waar je graag extra aandacht voor wil. Mijn ervaring is dat behandelingen op afstand krachtig zijn, waardoor de duur korter is dan een ‘normale’ behandeling.


Je investering:

– De behandeling duurt 25 minuten.
– De kosten van een behandeling zijn €25,-
– Een kaart voor vier behandelingen is €80,-

                 Maak afspraak

Reiki behandeling

Wil jij een ontspannen moment voor jezelf? Waarin je de tijd hebt om tot rust te komen en dieper te ontspannen? Kom langs voor een Reiki behandeling in mijn praktijk. Bij de sessie houd je je kleding aan en behandel ik je met een lichte aanraking.

De afspraak duurt totaal 60 minuten, waarvan de behandeling zelf ongeveer 50 minuten duurt. Voorafgaand kan je aangeven welke kwaliteiten je naar voren wil laten komen, zoals liefde, ontspanning, vreugde, licht en compassie. Ook kan je eventuele fysieke klachten aangeven waar je graag extra aandacht voor wil.

Je investering:
– De afspraak duurt 60 minuten.
– De behandeling kost €60,-
– Een kaart voor vier behandelingen is €200,-


                    Maak afspraak


Review Reiki behandeling

‘Vorige week boekte ik een Reiki-behandeling bij Marlous. Altijd een beetje spannend, zoiets, maar Marlous heeft een vriendelijke en rustige uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt. In haar mooie serene werkruimte hadden we eerst een kort gesprekje en daarna ging ik op de behandeltafel liggen voor de reiki-sessie. Daarbij gaat zij met haar handen over je lichaam, soms zonder directe aanraking, soms met. Ze stemt goed af op wat jij prettig vindt en de energie van haar handen doet goed op pijnlijke of gespannen plekken in je lijf. Ik raakte al vrij snel in een heerlijke diepe ontspanning, waarbij ik het gedoe van elke dag helemaal kon loslaten. De sessie duurde ongeveer een uur. Maar het goede gevoel werkte nog best lang na. Ik vond het echt een cadeautje voor mezelf en kan het zeker aanraden!’

Mira